Loodgieter

installateursbeelden_1648_961_auto_q_Loodgieterswerk2

Loodgieter Kupers en EPDM of bitumen dakbedekking laten leggen

Installateur en loodgieter Kupers uit Montferland verzorgt de dakbedekking voor uw garage, carport of dakkapel. Naast het traditionele bitumen kiezen wij steeds vaker voor EPDM dakbedekking, omdat dit veel duurzamer is. Het heeft een levensduur van minimaal 50 jaar en is te recyclen. EPDM is dampdoorlatend en wordt zonder brander aangebracht. Voor het traditionele zinkwerk kunt u ook bij ons terecht en we kunnen het voor u herstellen, wanneer het lekt. Wij verzorgen onze diensten in regio 's-Heerenberg.

Loodgieter Kupers en riolering

Heeft u problemen met uw riolering, dan lossen we het probleem snel voor u op. Mochten wij het in eerste instantie niet kunnen vinden, dan maken wij gebruik van camera's om het probleem op te sporen en vervolgens op te lossen. Wilt u uw riolering aanpassen of vernieuwen, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Loodgieter Kupers heeft de ervaring.

Water en gas

Onze woningen zitten vol met water- en gasleidingen. Als u een gaslekkage heeft, dan komt onze loodgieter direct bij u langs om het te repareren. Wanneer u een nieuw apparaat heeft gekocht dat water of gas nodig heeft, dan kunnen wij het water- of gasleidingnetwerk voor u aanpassen.

Wilt u meer weten over wat wij doen als loodgieter, zoals dakbedekking, riolering of water en gas, neem dan contact met ons op, of bel: (0314) 661 549.