Verwarming

installateursbeelden_1648_961_auto_q_Verwarming_2

Cv-ketel kopen | Loodgieter Kupers, voor warmte en comfort

Loodgieter Kupers weet dat een juiste en storingsvrije cv-ketel essentieel is voor comfortabel wonen. Met onze lange geschiedenis en ervaring zijn wij het bedrijf bij uitstek om u te adviseren op het gebied van de hr-ketel in combinatie met verwarming. Wanneer u dat wenst, dan leveren en installeren we vloerverwarming, in combinatie met een warmtepomp of zonneboiler. Hiermee bespaart u niet alleen op uw stookkosten, maar levert u ook een bijdrage aan het milieu. Wij werken met Nefit, Remeha en Bosch cv-ketels.

ro_covrij_xl_rgb
Kiwa BRL 6000-25 logo NL

Ook hebben wij een ruim assortiment radiatoren. Wij zijn CO-VRIJ gecertificeerd. Deze nieuwe gasketelwet is per 1 april 2023 in werking getreden en schrijft voor dat alleen gecertificeerde bedrijven mogen werken aan gasverbrandingsinstallaties (cv-ketels, geisers, gashaarden, etc.). Wij verzorgen onze loodgietersdiensten in regio 's-Heerenberg.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

OK CV

Wij werken volgens de normen van het label OK CV, dat staat voor veilig en zuinig stoken, en voldoen daarmee aan de strenge eisen die dit label van haar installateurs eist. Wij inspecteren en onderhouden de cv-ketel volgens de richtlijnen van de fabrikant en voeren metingen uit. Daarmee stellen we vast of de hr-ketel is afgestemd op de radiatoren en andere afgiftebronnen. Daarbij geven wij advies over energieverbruik en of dit kan worden verbeterd.

Airco

Naast verwarming verzorgen wij ook airconditioning. Zo kunt u ook op warme dagen het comfort in huis vergroten.

Wilt u meer weten over cv-ketels en centrale verwarming, of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact met ons op, of bel: (0314) 661 549.