Over ons

installateursbeelden_1648_961_auto_q_OverOns2

Loodgieter Kupers, gemeente Montferland

Firma Kupers werd in 1893 opgericht door de overgrootvader van de huidige eigenaar Maarten Kupers, die het loodgietersbedrijf samen met zijn vrouw runt. Inmiddels staat de vierde generatie aan het loodgietersroer en zetten ze daarmee de traditie voort. In 1893 waren er nog geen cv-ketels en bestond het werk onder andere uit koperslaan en dakdekken. Loodgieter en installatiebedrijf Kupers is het oudst bekende bedrijf in de voormalige gemeente Bergh. Het begon allemaal op de plek waar nu de pastorie staat van de Pancratiuskerk in 's-Heerenberg. Via de Kellenstraat en Zeddamseweg, waar Loodgieter Kupers enige tijd gevestigd was, is het loodgietersbedrijf vanwege ruimtegebrek verhuisd naar de Nijverheidsstraat 18 in 's-Heerenberg. Daar zitten we vanaf 1997. Wij zijn met 11 medewerkers nog steeds dat familiebedrijf waar de sfeer en werkverhouding gemoedelijk is. Dat is terug te vinden in de relatie met onze klanten. Die is vriendelijk en vertrouwd.

Loodgieter Kupers is met zijn tijd meegegaan en naast loodgieterswerk als dakbedekking, zinkwerk, riool, gas- en waterleiding verzorgen wij als installateur cv-installaties, installeren we zonnepanelen, zonnecellen en warmtepompen. Wij volgen de laatste trends op het gebied van duurzaamheid en kunnen u daar uitstekend in adviseren, altijd rekening houden met de leefbaarheid van uw woning.

Loodgieter, installateur in de particuliere markt

Wij werken hoofdzakelijk in de particuliere markt en krijgen ook opdrachten van aannemers, gemeente en woningcorporaties. Uit enquĂȘtes blijkt dat wij als loodgieter uitstekend werk verrichten en dat bewoners goed over ons te spreken zijn. Met onze geschoolde vakmensen verzorgen wij al het loodgieters- en installatiewerk. Naast het traditionele loodgieters- en installatiewerk, volgen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en geven daar advies in. U kunt dan denken aan zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en uitgebreide ventilatiesystemen met warmteterugwinning (WtW).


Zakelijke markt

Naast de particuliere markt, werken we voor de zakelijke markt en verzorgen wij installatiewerkzaamheden voor scholen, winkelketens, vastgoedbeheerders, gemeentelijke instellingen en architecten.

Werkgebied loodgieter Kupers

Ons werkgebied is in gemeente Montferland, regio 's-Heerenberg.

Keurmerken

Wij zijn in het bezit van de volgende keurmerken.

  • Techniek Nederland
  • Abel&co
  • InstallQ
  • OK CV

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op, of bel: (0314) 661 549.