Sanitair

installateursbeelden_1648_961_auto_q_Sanitair_2

Badkamer en toilet verbouwen? Sanitair van Loodgieter Kupers

Loodgieter Kupers uit Montferland is naast cv-installaties gespecialiseerd in sanitair en het verbouwen van uw badkamer of toilet. Wij houden rekening met al uw wensen en toveren uw badkamer om tot een mooi geheel waar u vaak en lang van zal genieten. Wij verzorgen onze loodgietersdiensten in regio 's-Heerenberg.

Levensloopbestendig sanitair

Wanneer u uw huis levensloopbestendig wilt maken om er nog langer van te kunnen genieten, dan kunnen wij u hierin adviseren. Wij passen het sanitair aan en plaatsen handgrepen, een verhoogd toilet en een antislip vloer. Voor gemeentes en woningcorporaties voeren wij ook loodgieterswerkzaamheden uit.

Sanitair uitzoeken

Als u nieuw sanitair overweegt, dan komen wij bij u langs om al uw wensen door te spreken. We meten uw badkamer en toilet op om zo een vrijblijvende offerte te verzorgen. Uw keuze uit sanitair kunt u maken uit onze brochures, of bij showrooms in de omgeving, waar u op afspraak terecht kunt.

Wilt u meer weten over loodgieterswerk, sanitair en het levensloopbestendig maken van uw woning, neem dan contact met ons op, of bel: (0314) 661 549.